FUNKCIONALNI TRENING

Kombinacija vežbi, rad sa raznim rekvizitima učiniće Vaš trening zanimljivijim jer odudara od klasičnog treninga u teretani. Rad se zasniva na upotrebi rekvizita , slobodnih tegova i kardio sprava sa ciljem sagorevanja potkožnog masnog tkiva odnosno „sala“.Pored toga , ovim treningom utićemo na poboljšanje snage, izdržljivosti, mobilnosti, eksplozivnosti, koordinacije i samim tim omogućava lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti u poslu i životu.

HIPERTROFIJA (POVEĆANJE) MIŠIĆA

Trening povećanja mišićne mase namenjen je onima koji žele da postignu željenu težinu i povećaju snagu. Koncept treninga je zasnovan na upotrebi slobodnih tegova i sprava za jačanje i oblikovanje mišića. Povećanje mišićne mase je ključ uspeha kada je u pitanju ne samo povećanje kilograma vec i proces mršavljenja.

RELAX TRENING

Stres je postao svakodnevnica s obzirom da živimo u ubrzanom vremenu. Možda ćete nekad osetiti veliki umor nakon napornog dana na poslu, slabu pokretljivost u mišićima, uspavanost, nedostatak energije prouzrokovane stresom.Relax trening će Vam pomoći da se rešite nagomilanog stresa i budete produktivniji u privatnom I poslovnom životu.

KONDICIONA PRIPREMA SPORTISTA

Za razliku od rekreacije gde se susrećemo sa zdravstvenim motivima vežbanja , u sportu je cilj ostvariti što bolji rezultat na sportskom polju. Postizanje tog cilja predstavlja složen posao koji zavisi od više faktora kao sto su snaga, izdržljivost, koordinacija, brzina, fleksiibilnost…

FITNESS KIDS

Najbolje za dete jeste da se razvija u zdravom okruženju. Imajući u vidu činjenicu koliko deca vremena provode za računarom uz sve učestalije pojave deformiteta sigurno cete se složiti sa rečenicom “bolje sprečiti nego lečiti”. Na ovaj način utičemo na prevenciju pojave deformiteta.

SENIOR FITNESS

Trening nema granice kada su u pitanju godine, a ono što je najbitnije jeste da fizička aktivnost bude prilagođena trenutnom stanju uz nadzor ličnog trenera. Da li je bolje imati 60 godina a uz to lošu kondiciju, slabu pokretljivost, nedovoljno snage za obavljanje svakodnevnih aktivnosti ili biti u formi I sve aktivnosti obavljati sa manje bola, zamaranja i više pozitivne energije? Izbor je na Vama!

REHABILITACIJA

Primenu nalazi u procesu oporavka nakon povreda lokomotornog sistema uz konsultaciju sa Vašim doktorom i fizioterapeutom

TOP