Dragana Stanković

Olimpijska košarkaška reprezentacija Srbije
Za relativno kratko vreme naše saradnje uspela sam kondiciju podići na viši nivo. Funkcionalni trening utiče pozitivno ne samo kada je vrhunski sport u pitanju već i rekreacija tako da bih svima preporučila ovakav vid treninga ukoliko žele da unaprede zdravlje i fizičku formu.

Nemanja Marjanović

Junior FK Spartak Subotica
Prezadovoljan sam Brankovim planom i programom treninga.otkako sam počeo da ga primenjujem osetio sam značajno poboljšanje forme na utakmicama. Hvala na svemu do sada!

Milijana Gunjević

Inženjer elektrotehnike
Dugotrajno sedenje, za vreme studija i sada kada moje zanimanje zahteva rad za računarom, dovelo je do jakih bolova u vratu i leđima i preranog osecaja umora. Nakon nekoliko treninga sa Brankom, otklonjeni su bolovi u ledjima a svoj posao obavljam sa više energije. Radujem se svakom novom treningu i težimo ostvarenju ciljeva koje smo postavili: unapređenje forme, smanjenje masnih naslaga i iznad svega očuvanje zdravlja.

Jelena Pavić

Veterinar
Stajanje po nekoliko sati dnevno u jednom položaju s obzirom na prirodu mog posla dovelo je do pojave bolova ne samo u nogama vec i u ledjima.Moji treninzi sa Brankom su se vremenom pojačavali i mogu reći da sam dostigla formu koju ranije nisam mogla zamisliti.Osim kondicije popravila sam držanje tela uz postepeno usvajanje zdravih životnih navika i verujem da ću u narednih par meseci intenzivnog treniranja postići konačan cilj.

Borislav Majstorović

Šminker
Pre nego što sam se odlučio da promenim loše životne navike iz korena, imao sam problem sa 10-ak kilograma viška što je rezulitralo otežanim kretanjem, brzim zamaranjem, manjkom energije ne samo na poslu vec i u privatnom životu, a to je bio znak da treba da se nešto menja. Odlučio sam se da angažujuem Branka čije metode treninga su mi neizmerno pomogle da za relativno kratko vreme ne samo drastično skinem kilograme već sam se vremenom iz treninga u trening osećao sve jačim, izdržljivijim i mnogo pokretljivijim u odnosu na raniji period. Uvek postavljamo nove ciljeve i ubuduće nastavljamo u istom ritmu sa još više samopouzdanja.

TOP